Natašu Milovanović, prvu supruga Vojina Ćetkovića put je naveo ponovo u Beograd, nakon što se  davnih godina preselila u Pariz gde, zvanično, još uvek stanuje.

Mnogi se pitaju šta je razlog dolaska lepe plavuše. Među razlozima našao se i susret sa Vojinom Ćetkovićem, ali se ispostavilo da to nije razlog iako je po tome ostala zapamćena. Povod za dolazak je druge prirode. 

Bivša supruga Vojina Ćetkovića nekada je bila poznata voditeljka i radila je na Trećem kanalu, što je ujedno povod koji je Natašu Milovanović doveo u Beograd.

Međutim to ne znači da će kanal ponovo biti dostupan već da je stara ekipa ove televizije odlučila da se okupi i  priseti uspomena.

Tako je otkriveno da su zajedno veče proveli Marija Kilibarda, Irina Vukotić, Igor Miklja ali i bivša supruga Vojina Ćetkovića.

Još jedan od razloga zbog kojih je Nataša doputovala u Beograd jeste rođendanska proslava, ali još uvek nije poznato ima li njena poseta ikakve veze sa bivšim mužem. Ova bivša voditeljka ne bavi se televizijom već dvadeset godina unazad. Ona se 2001. godine udala za Vojina, ali taj brak nije predugo potrajao.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma glumice Tijane Kondić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".