DŽodi Periman iz SAD je upravo dokazala da poslednji ispraćaji ne moraju nužno da budu beskrajno tužni, da je moguće uneti malo vedrine u njih uz izuzetan smisao za humor.

Gospođa Periman napustila je ovaj svet u 81. godini nakon što je izgubila bitku sa rakom, ali njen poslednji rastanak sa porodicom i prijateljima izazvao je suze – od smeha.

U stvari, kako je otkrila objava njene unuke na Tviteru, gospođa Periman je naredila da se okupljenima na sahrani podele specijalne „čestitke“, komade kartona na koje je zalepila svoju fotografiju sa podignuta dva srednja prsta i takozvanom Ouiđi tablom, predmetom koji je smatra sredstvom za komunikaciju sa pokojnikom.

 

– Ostanimo u kontaktu – napisala je Periman, koja je pre neki dan sahranjena u Brekenridžu u Teksasu.

U čitulji objavljenoj u lokalnim novinama Fulton San navodi se da je DŽodi Periman umrla 12. oktobra u 81. godini i da je bila poznata po svojoj kreativnosti, duhovitosti i sjajnom smislu za humor.

– Ovo sam dobila na bakinoj sahrani. Kakva ikona! – napisala je Grejsi uz objavu na Tviteru, potvrdivši novinarima da su svi vrištali od smeha kada su otvorili koverte i pročitali poruku bake DŽodi.

BONUS VIDEO: BLAGO NA JABLANICI: U selu Pleš otkriven rimski novčić cara Aurelijana iz trećeg veka

 

(Objektiv)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".