Glumica Mira Banjac skrhana je zbog smrti glumca koji je preminuo u svojoj 49. godini. Ona je za Kurir progovorila o ovom tužnom događaju.

- Jao... Kako se bojim telefona svaki put kad pozvoni. Radila sam sa njim "Psi laju vetar nosi". On je bio sjajan glumac i odličan, duhovit prijatelj. Uvek je na snimanju sa njim bilo jako zanimljivo. Toliko sam se rastužila kad sam čula da je bolestan, ali sam mislila da će se izvući. On je tako zdrav dečko bio i mlad. Mentalno sjajan čovek. Žao mi je. Ja ne mogu više, ne znam šta da vam kažem. Isprćamo te mlade ljude, a ja ostajem. Strašno. Jako mi je žao, bio je sjajan čovek i glumac. Uvek je bio drugačiji i to mi se dopadalo. Velika žalost - rekla je Mira.

Na vest o Markovoj smrti reagovao je i Saša Joksimović, koji se emotivnom porukom oprostio od prijatelja: Javiše mi da si otišao pre sat vremena, zašto tako brzo, Živče....? Znači, nema više smeha, našeg... Brate......

Foto: Instagram/printskrin/sasajoksimovic_official

 

Marijana Mićić na Instagram je objavila fotografiju preminulog kolege.

"Maki, dragi", napisala je ona i stavila tužan emotikon.

Foto: Instagram/printskrin/micicmarijana

 

Andrija Milošević oprostio se od kolege i prijatelja preko Instagrama.

- Večeras ću igrati, ovu komediju i za tebe moj druže. I aplauza deo, podelićeš sa Nešom, kao što smo nekad delili ruže - napisao je Andrija.

Foto: Instagram/printskrin/andrijamilosevic_official

 

 

- Čuo sam pre pola sata i nisam želeo da poverujem da je to istina. Jaoj, uh... Ne znam više šta da kažem, ja sam sa njim imao sreće da radim. Na više različitih projekata smo sarađivali. On je bio jedan izuzetno duhovit čovek i bez njega nijedan projekat više neće biti isti. Mnogo mi je žao,ovo je me baš potreslo, mi imamo divne uspomene. Moje saučešće porodici, ovo je za njih najveći gubitak ali i definitivno za naše pozorište - istakao je Bule Goncić.

(Kurir)