Strogo protiv pojavljivanja u javnosti je snaja Žike Jakšića, Jehoslava Jakšić, stoga njene fotografije donedavno nigde nismo mogli videti.

Supruga voditeljevog naslednika, master enologa Andrije Jakšića fokusirana je na sektor kozmetike i vodi miran život daleko od estrade i stila koji već dugi niz godina Žika preferira. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)


Jakšić poštuje snajinu želju i ne forsira je da se fotografiše za medije. On je priznao da mu prija život sa njom i sinom pod istim krovom, jer se divno slažu i jedni druge poštuju, a posebno mu je drago kada vidi kako se novopečeni mladenci dopunjuju. 

Foto: Printskrin/Instagram/Informer

 

Snaja Žike Jakšića u porodicu voditelja ušla je pre deset meseci. Na ludi kamen sa Andrijom stala je na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj, a ubrzo su se oboje preselili na Bežanijsku kosu kod voditelja. Žikin naslednik oduševljen je bračnim životom, posebno svojom izabranicom i njenom mirnom prirodom.

- Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu - izjavio je Jakšićev naslednik.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Andrija Jakšić - sin Žike Jakšića