To se desilo B.R. (43) iz Beograda, koji je ovako preneo svoje iskustvo:

"Jedna potpuno klasična priča, iznajmite stan, uđete u njega, misleći da ćete malo da prečistite, naravno, iza bivših stanara. Ali šta ako vam za ulazak u stan treba cela ekipa čistača? Nama se upravo to desilo.

Da stvar bude još gora, u stanu je živela - devojka! Možda sam robujem predrasudama, ali sam stvarno mislio da ženska ruka u stanu znači da barem na pločicama neće biti 7cm masnoće. Da iza veš mašine koja je blizu kadi, neće biti pesak koji je napravila prašina u kombinaciji sa vodom koja je dolazila tokom tuširanja. Mislio sam da neće biti "nečeg zelenog" na pločicama! Ali, avaj!

Foto: Tanjug

 

Ni agencija za čišćenje dugo nije videla takvo stanje. Novi napad panike dobili smo kada smo uklonili čaršaf sa dušeka i videli fleke po njemu. Pa zatim fleke po skupocenoj garnituri u dnevnoj sobi. Pitali smo se: kako neko to uopšte napravi? Na dušeku su bili i modro-crvene fleke, i odmah smo shvatili od čega.

A tako je mila i fina izgledala, sređena, ta bivša stanarka. Pa vi sad razmislite o tome, kakvi nam se ljudi predstavljaju da jesu - dok im ne uđeš u kuću.

E moja domaćice..." - zaključio je on.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".