Belivuk je sedeo u boksu za optužene u prvom redu, gde inače sedi Marko Miljković.

- Imao je majicu kratkih rukava i cni prsluk, pre početka suđenja oni su pregledali Belivuka a pre nego što je ušlo sudsko veće, razgovarali su sa njim najverovatnije kako bi utvrdili da li je sposoban da ostane u sudnici i prati suđenje. On je bio vidno bled, pored sebe je imao veliku flašu vode, koju je povremeno ispijao, uzdisao je i hvatao se za glavu - kaže sagovornik Kurira.

On dodaje da ga je Miljković tokom suđenja pitao kako je, a Belivuk mu je samo klimnuo glavom.

- Pratio je dok je Miljković govorio za govornicom i potvrdno klimao glavom, koju je povremeno masirao rukama - dodaje on.

Za razliku od Belivuka, koji danas nije bio nasmejan, Miljković je bio raspoložen. Povremeno se smejao, vrteo glavom, pokušavao da komunicira sa optuženima Milošem Budimirom i Karapandžićem.

Pošto je Dunjić završio sa iznošenjem odbrane i vratio se Miljković mu je dobacio "dobar si bio".

Inače, kada je tužilac saopštio da je saglasan da Karapandžić bude pušten iz pritvora, svi su podigli ruke u pesnice i radovali se.

- Čak je i Belivuk koji je do tada samo sedeo skoro bez reakcije, počeo da semeje i komunicira sa Miljkovićem - dodaje naš sagovornik koji pojašnjava da se lekari nisu vraćali u sudnicu.

Inače, i tokom jednog od ročišta koje je bilo zatvoreno za javnost, Belivuk se žalio na loše zdravstveno stanje, ali su lekari tada utvrdili da nije ništa ozbiljno i da mu je bio malo povišen krvni pritisak.

Inače, interesantno je da su skoro svi optuženi danas u sudnicu došli odeveni u crno-belu kombinaciju, što su boje Partizana čiju su navijačku grupu, prema optužnici, formirali pod paravanom da bi vršili krivična dela.

(Kurir)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".