Majku čuvene džez pevačice nismo navikli da vidimo često ispred kamera. 

Lena Kovačević trenutno hrabro osvaja muzičku scenu, a najvažnije ljude u životu od kojih je dobila prve životne savete nije zaboravila. Bez obzira na to što je izgrađena kao ličnost i zrela je žena, majka Nada i otac Dušan, koji je ugledni dramski pisac i reditelj, i dalje su pevačicini uzori koji  je kada dođu nove životne bure, ponovo usmere na put. Lena ne krije da dosta svog vremena provodi u roditeljskom domu kako bi majci uzvratila podršku.

Ona je ljubav i porodičnu povezanost  pokazala posle premijere filma "Nije loše biti čovek", po scenariju i režiji njenog tate Dušana, kada je napisala emotivnu poruku posvećenu mami:

- Film "Nije loše biti čovek" posvećen je (videćete i na špici) našoj Nadi, našem osloncu, snazi, ljubavi... vrlinama koje su nekim čudom uspele da se satkaju u dami kakva si ti. I danas i svakog dana vidiš sve kroz moje oči, pa i film večeras, on je prvo tvoj, pa tek onda naš.-napisala je pevačica na svom Instagram profilu. 


‒ Od majke sam naučila da volim ljude i komunikaciju. Kao šef pravne službe imala je skoro četiristo ljudi sa kojima je radila koji je i dan-danas pozdravljaju i vole. Gde god da sam živela, lako sam sklapala prijateljstva, koja i danas negujem. I nepopravljivi smo optimisti, imamo veru, vezuje nas ta snažna duhovna konekcija koja nam je danas važnija nego ikad. 

(Glorija) 

FOTO GALERIJA: Nenad Knežević Knez - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".