LJubav između Žike Jakšića i voditeljke Dajane Paunović rodila se 2009. godine. Prema rečima voditeljke, Žika je bio onaj pravi i venčali su se naredne godine. 

Međutim, pre nekoliko godina  prelepa Dajana i Žika su se razveli, a kao  plod njihove ljubavi je sin Dušan koji posle razvoda živi sa majko.

Par o razvodu nije mnogo želeo da govori, a Dajana se iz porodičnog na doma na Bežanijskoj kosi  iselila. Trenutna lokacija gde živi nije poznata.

Foto: Printskrin/Instagram/dajana.paunovic

 

- Vrlo brzo sam shvatila da smo na istoj talasnoj dužini. Slažemo se savršeno i imamo identične stavove o životu. Nisam planirala baš da se udam u 22. godini, koliko sada imam, ali kada nađete pravu osobu, godine nisu bitne. Još uvek ne planiram da se ostvarim kao majka, ali ću pustiti da se sve odvija spontano - pričala je tada Dajana, kojoj razlika od 24 godine nije smetala, iako je zbog njega bila u sukobu sa ocem.

Foto: Teodora Ćirić

 

- Kada je čuo za moju vezu sa Žikom, otac je hteo da me izbaci iz kuće! Nije mogao da ‘svari’ Žikine godine. Ali, tako je bilo samo dok ga nije upoznao. Sada ga moj tata prosto obožava. Razliku u godinama više niko ne primećuje. Žika me čuva kao cveće u vazi, ne dozvoljava ni moja senka da padne na mene - otkrila je Dajana 2011. godine.

(Kurir.rs)

BONUS GALERIJA: Maša Memedović slike sa letovanja 2022

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".