Na svoj 33. rođendan pevačica Nikolija Jovanović biće sama bez svog saputnika Relje Popovića ako uzmjemo u obzir da je razlog toga poslovni put u NJujork. Relja je ostao u Beogradu sa ćerkama Reom i Hanom. Veruje se da je rastanak ovom paru teško pao, ali će se vrlo brzo vratiti na zajednički put.  

 

 

Ova daljina neće dugo trajati, samo nekoliko dana će Nikolija provesti u Velikoj jabuci gde provodi vreme sa prijateljima i saradnicima među kojima je stilista Stefan Orlić.

Očigledo je da je pevačica zauzeta poslom i da nema vremena da obilazi grad koji je centar sveta. Međutim uspela je da obiđe Muzej moderne umetnosti.

 

Pevačica je svojim fanovima poručila da ih tokom njenog sutrašnjeg rođendana čeka i malo iznenađenje, te da će tada objaviti delić njene nove pesme "Pilot", balade koja joj se posebno uvukla pod kožu. Možda je u NJujork otišla baš kako bi snimila spot ili promotivne fotografije za novu pesmu, a rezultati njenog rada "preko bare" biće poznati uskoro. Za to vreme, rastanak Nikolije i Relje ne treba da brine one koji cene ovaj par kao jedan od najskladnijih na domaćoj sceni jer oni uskoro nastavljaju baš tamo gde su stali.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Sonje Mitrović Hani

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".