Kristijan Golubović zida kuću na Vračaru u kojoj planira da živi sa svojom porodicom - budućom suprugom Kristinom, njihovim detetom koje bi trebalo da se rodi oko Nove godine, ali i njegovom sinom Lazarom.

Golubović poseduje dva placa. a ima opciju da jedan prepusti investitoima, što je, kako kaže, najbolje rešenje.

- Imam dva placa. Da bi jedan investirtor uleteo treba mi papir da je sve čisto jedan kroz jedan. To sad završavam. Jedan plac je na Crvenom krstu. Tu sam mislio da živim sa svojom porodicom. Najpre sam hteo ja da pravim, ali kad sam razmislio, odlučio sam da plac dam investitorima. Drugi je na granici Lekinog brda i Vračara. Imam viziju da uradim minimalističku kuću u kojoj bi živeo i moj sin Lazar sa svojom porodicom, naravno Kristina i naša deca, ali videćemo kako će da ispadne - priča Golubović i nastavlja:

Foto: Instagram printskrin/kristina_spalevic

 

- Čim završim legalizaciju investitoru dajem plac za ono što ja hoću, a to je pentahus na zgradi. Već su me neki prijatelji pitali. To će biti posebna zgrada. Tu će živeti moji stari drugari, stara škola, svi se znamo. Jedino što ću da uložim i to ono baš dobro jeste za enterijer - kaže on. Golubović planira najmoderniku tehniku.

Foto: Instagram printskrin/kristijan.krile_official

 

- Sve će biti iz Italije i Nemačke. Imaću svoj lift od prizemlja do svog sprata. Želim da imam kao kuću u zgradi. Ja sam i u normalnoj zgradi gde sam živeo devedesetih spojio stanove i imao blindirane prozore. Nisam hteo da mi niko ulazi na moj sprat i piša, kenja. Zato sada želim jednu modernu zgradu da naša deca budu na sigurnom - smatra on. Golubović ima poruku i za one koji misle da jedva sastavlja kraj s krajem. - Oni sada podrugljivo kažu da sam podstanar. Mene mesečno to košta 1.700 evra. Pa gde to ima. Ja 500 evra dnevno zaradim, recite mi ko to može. Pa najbolje da idem u šupu da živim da me pljuju. Eto, ako je klošar neko ko toliko režiju plaća mesečno, onda ne znam šta valja. Nikako im ne valja. Kad zarađujem kažu kradem, ljudima nikako udovoljiti - poručuje on.

BONUS VIDEO:

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".