Nakon što je Željko Mitrović odlučio da vrati popularno muzičko takmičenje "Zvezde Granda" na Pink televiziju, oglasila se pevačica Jelena Karleuša.

Mitrovića je, kako je i sama istakla, na to ga je nagovorila članica žirija Svetlana Ceca Ražnatović.

- Nagovarala sam Željka Mitrovića da kupi "Zvezde Granda" koje su najgledaniji format tog tipa. Smatram da im je mesto na najgledanijoj komercijalnoj televiziji "Pink".  Drugo, setimo se da su gledaoci uživali u "Pinkovim zvezdama", tako da sada mogu slobodno da kažem da se vraćam svojoj kući. Što bi se reklo, istorija se ponavlja - izjavila je Ceca koja je oduševljena vestima.

Foto: Jutrjub printskrin/Grand Online

 

Bivša članica žirija "Zvezda Granda" i Cecina ljuta rivalka, Jelena Karleuša, oštro je osudila ova potez Saše Popovića. 

- Moram da se osvrnem na prelazak Zvezda Granda na Pink, jer to nacija sa nestrpljenjem očekuje od mene. Željko Mitrović, ne samo da je čitav šou dobio "za DŽ" (u prevodu, nije im dao ni dinara, ni evra), nego je bez pardona izgovorio na potpisivanju "Lesi se vratio kući" (dok se "Lesi" Saša Popović kiselo smejao pored njega držeći čašu šampanjca i tužno u sebi lajao onu poznatu "Dotak'o sam dno života", znajući da će sad pseći da ga k čupavi Željko Mitrović) - počela je surovo Jelena koja je godinama zabranjena na Pink televiziji.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

- Sada će im Milica Mitrović dati "ekskluzivni termin" radnim danom od 22 časa (počinjaće u 23h jer tako joj se može, a i voli da se zaj*bava) a prekidaće ih uživo uključenjima iz Zadruge, jer će svakako to biti zanimljivije od lepote i humora Viki i Đorđa Davida (sem ako Redžepova Ceca ne progovori na engleskom) - napisala je Jelena, aludirajući na dokumentarno-zabavni šou koji je počeo o Ceci i porodici Ražnatović. 

- A ako uđe Kristijan Golubović i zaprosi Miljanu Kulić, koja će pre toga igrati gola sa Jelenom Golubović i to sve pre s*ksa sa Bilal, Dalila, Car, Kralj i Maja Marinković ekipom, dok skaču da biju Peru K. i Miću Š, Zvezde Granda će i zauvek otići u pm" - poručila je Karleuša u svom stilu. 

BONUS GALERIJA: Odevne kombinacije Saše Popovića iz 90ih: "Imam više garderobe od svih pevačica"

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".