Aleksandra nije bila sto posto bila sigurna da će dobiti poziv slektora Danielea Santarelija za Svetsko prvenstvo, baš tih dana organizovala je svoj najvažniji dan u životu. Tek što se udala, saznala je i da ju je selektor uvrstio na spisak.

O njenoj odluci, kakvu mnoge devojke ne bi bile spremne da donesu, pričao je tada selektor Santareli.

- Odabrao sam najbolje i svaka od devojaka koje su na spisku su tu, jer to zaslužuju. Aleksandra se udala u julu. Pozvao sam je i rekao joj koja mi je ideja. Bila je na medenom mesecu. Verujem da nije bila srećna zbog mog telefonskog poziva, ali svakao jeste zbog poziva u reprezentaciju. Eto, prekinuo sam joj medeni mesec, da ne kažem, uništio. Divna je devojka, kao i sve ostale, brzo se uklopila u sistem rada - rekao je tada Italijan.

Aleksandra Jegdić je bila presrećna što je dobila poziv da brani boje Srbije na Svetskom prvenstvu, iako je poziv stigao u "nezgodnom" trenutku.

- Osećaj je prelep, prvo moje takmičenje za seniorsku reprezentaciju. Suprug je presrećan, razume šta znači igrati za A selekciju Srbije. Izuzetno je ponosan, i uz porodicu velika podrška - rekla je Aleksandra Jegdić.

Jegdićeva je karijeru počela u novobeogradskom Radničkom, igrala je za Kolubaru, Železničar i Spartak, a od 2018. godine član je nemačkog Potsdama.

FOTO GALERIJA: Atraktivna izdanja italijanske novinarke Dilete Leote

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".