Jovana i Željko Joksimović u ljubavi su skoro deceniju i po, zaljubili su se jedno u drugo radeći na zajedničkom projektu, Evrosonga 2008. godine. Iako je Jovana tada bila verena za Aleksandra Zeremskog, ubrzo ga je ostavila i otpočela ljubav sa pevačem.  Danas oni nisu samo bračni nego i poslovni partneri, pa zajedno upravljaju medijskom agencijom „Tanjug“ kao i televizijama K1, TV DR i Kazbuka.

Foto: Petar Milošević

 

 

Otkako su se 2012 venčali na Maldivima, njihov odnos deluje bajkovito, a to su želeli da javno potvrde i dve godine kasnije kada su obnovili bračne zavete u Beogradu i upriličili veliko slavlje. Ipak postoji nešto čega ne vole da se prisećaju, a to je njihov rastanak posle tri godine ljubavi.

Naime, samo 15 dana pošto je pevač zaprosio voditeljku, rastali se Jovana i Željko Joksimović. Upućeni su tada govorili da su razlog nesuglasice u njihovoj vezi koje su nadjačale ljubav. Joksimović tada nije krio raskid:

- Tačno je, nismo više zajedno. Iz poštovanja prema Jovani i divnom vremenu koje smo proveli zajedno ne želim da iznosim razloge zbog kojih smo se rastali. Konkretnog razloga zapravo i nema. Jednostavno počeli smo da se razilazimo. Neke stvari nisu mogle da funkcionišu onako kako smo oboje želeli, izjavio je on tada.

Foto: ATA images

 

 

Pomirenje je usledilo veoma brzo i to u Tivtu gde je Željko imao nastup, a Jovana je otišla privatnim letom da ga poseti. Od tada, njih dvoje se nikada nisu ni razišli niti je u javnost isplivala priča o njihovim svađama. Važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, oboje su posvećeni deci koji su kruna njihove ljubavi i vrlo uspešni u poslu, a prije par godina od Ivane Mišković i Gorana Karića kupili su vilu na Senjaku gde sada žive.

(Svet)

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".