Foto: Instagram printskrin/vladelije/Tanjug

Poznati

TOMOVIĆ NAPAO JAVNE LIČNOSTI:Gde ste da podržite Srbe sa KiM

Izvor: Nportal
|
13.10.2021.
|
21:47

VLADIMIR Tomović dao je oštar komentar povodom nastale situacije na Kosovu i Metohiji danas. Uputio je kritiku javnim ličnostima zbog njihove nezainteresovanosti za goruća politička i nacionalna pitanja.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Vladimir Tomović ostavio je poruku na svom Instagram nalogu, gde se osvrnuo na današnje nemire na Kosovu i Metohiji i tom prilikom istakao da mu niko neće zabraniti da bude ono što jeste i što su mu bili preci.

Naime, Vladimir je poznat po svom oštrom jeziku, kao i neko ko ima svoj stav, te je tako i ovom prilikom rešio da iznese svoje mišljenje povodom nemilih događaja u Kosovskoj Mitrovici.

- Da se razumemo... Žao mi je svih ljudi koji pate, nevažno je koja su boje kože i rase. A sada me dobro poslušajte lažn dobročinitelji i humanitarci! Da se ovo što se braći i sestrama na Kosovu i Metohiji dešava bilo kome na kugli zemaljskoj, jedva biste dočekali da napišete: "Podrška i pravda za za nesrećni narod". I to sve sa emotikonima tuge i suzama u očima - deo je objave.

- Gde ste javne ličnosti? Bojite se da ne dobijete nekog hejtera koji će vam napisati morbidnu poruku u inboksu ili vas otpratiti sa društvenih mreža? Bojite se da vam neće doći na nastupe? Stid i sram vas bilo! meni nikada neće zabraniti da budem ono što jesam i što su mi bili preci. Kosovo je Srbija - napisao je Tomović.

(Telegraf.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

Komentari
2

video