Snimak njihovog susreta brzo se proširio društvenim mrežama, a mnogi pišu da im je smešno kako je Čarls pozdravio premijerku. Zabeležen je trenutak u kojem se Tras klanja novom kralju pre nego što se sa njim rukuje, a on joj potom govori: "Opet si ovde?"

- Veliko mi je zadovoljstvo - odgovorila je Čarlsu Tras, a on je dodao: - O, Bože. U svakom slučaju…

Na Tviteru su osvanuli brojni komentari na račun kralja.

"Rado bih finansirao kraljevsku porodicu za još ovakvog sadržaja", "Ovime je Čarls pokazao kakav je stari fosil postao nakon što je preuzeo ulogu kralja", "Sigurna sam da se Liz pitala šta se ovde događa kada je došla kod Čarlsa", "Ovo je sve. Čarls je verovatno šokiran neredom koji je napravila Tras. Ovaj video to pokazuje", samo su neki od komentara na Tviteru.

Osim Čarlsovog pozdrava, posebnu pažnju su privukle i fotografije u palati. Na stočiću pored vrata izloženo je nekoliko fotografija, među kojima je i ona sa venčanja Megan Markl i princa Harija. Reč je o službenoj fotografiji koju je snimio Aleksi Lubomirski u dvorcu Vindsor posle ceremonije venčanja u kapelici Svetog Jurja.

Na fotografiji Megan i Hari poziraju sa kraljicom Elizabetom, princem Filipom, Meganinom majkom Dorijom Ragland, Čarlsom i Kamilom, princem Vilijamom i Kejt Midlton i njihovim malim rođacima.

Kralj Čarls takođe je izložio fotografiju na kojoj su četiri generacije kraljevske porodice sa naslednicima prestola: kraljica Elizabeta, kralj Čarls, princ Vilijam i njegov sin DŽordž.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".