Bogate i slavne osobe mogu kupiti gotovo sve, pa tako i savršen izgled. Uz mnogobrojne timove stilista i stručnjaka za lepotu koji su zaduženi za njihov "look" kada se pojave na nekom javnom događaju ili crvenom tepihu, i ne čudi da naše omiljene zvezde gotovo uvek izgledaju besprekorno.


Međutim, i oni imaju svoje mane i fizičke nedostatke, a neki ih i s ponosom pokazuju. Iako se od poznatih očekuje da imaju savršen osmeh i lepe bele zube zbog čega se često podvrgavaju raznim dentalnim zahvatima, brojne poznate dame naprosto ne žele da isprave svoje "krive" zube.

Neke glumice, poput Kirsten Danst, priznale kako su producenti filmova često od njih tražili da koriguju svoje zube kako bi izgledale lepše i što savršenije, ali one su to odbijale ili su umesto toga odlučile da nose protezu samo za potrebe snimanja filma.

Lepota je u nesavršenosti, a koje su sve slavne dame odbile da isprave svoje zube otkrijte u nastavku.   

DŽul Kilčer


Zubi slavne američke pevačice i glumice poznatije samo kao DŽul nisu savršeni, no to nimalo ne umanjuje njen neverovatan muzički talenat niti lepotu. Iako je zbog svog nesavršenog osmeha često dobijala kritike, u jednom je intervjuu otkrila kako želi da je ljudi vole takvu kakva je.

Foto: Profimedia

 

 


Kira Najtli 


Talentovana britanska glumica i zvezda filmova "Pirati s Kariba" takođe ima nepravilne zube, ali to nije uticalo na njenu slavu. I sama je otkrila kako joj ta mana nimalo ne smeta te da nikad nije osetila potrebu da ih ispravi ili pak da promeni svoj izgled.

 


Dru Barimor


Popularna holivudska glumica proslavila se još kao dečija zvezda, a zatim je za nju usledilo prilično turbulentno razdoblje iz kojeg je jedva izvukla živu glavu s obzirom na to da se borila s zavisnošću. Na sreću, danas je sve to iza nje. U svom postu na Instagramu je otkrila kako je svesna da njeni zubi nisu savršeni, ali joj je zato dentalna higijena izuzetno važna pa je podelila i svoju rutinu pranja zuba na šta su njeni pratioci pozitivno reagovali u komentarima i pohvalili kako je "normalna".

Foto: Profimedia

 

 

Kirsten Danst


Talentovana glumica još je u detinjstvu zapečatila svoj zvezdani status kada se davne 1994. godine u filmu "Intervju s vampirom" pojavila uz legendarna glumačka imena kao što su Bred Pit i Tom Kruz. Iako je u intervjuima često dobijala i neprijatna pitanja na račun svojih iskrivljenih zuba, čini se da glumici taj nedostatak nimalo ne smeta.

 


 

 

Kejt Mos



Uprkos tome što nema savršene zube, Kejt Mos jedna je od najuspješnijih manekenki današnjice i upravo je njen nedostatak čini posebnom i drugačijom od svih ostalih. Osim toga, nakon nje i brojne  druge manekenke su postale slavne upravo zahvaljujući svojim nepravilnim zubima.

 


DŽordžija Mej DŽeger


Britansko-američka manekenka i dizajnerka izražajnu vilicu i upečatljiv osmeh nasledila je od svog slavnog oca, rok pevača Mika DŽegera. Razmak između zuba doprinosi njenom šarmu i kul karakteru pa i ne čudi da odbija da ih popravi. Štaviše, njeni razdvojeni zubi su pokrenuli neobičan trend zbog kojeg su brojne žene želele da imaju osmeh poput njenog.

Foto: Printskrin/Instagram/georgiamayjagger

 

 

Vanesa Paradi


Francuska manekenka i glumica ali i bivša žena DŽonija Depa takođe je poznata po razdvojenim zubima, ali nikad se nije zamarala tim svojim malim nedostatkom te ih često ponosno pokazuje, a upravo je taj njen nedostatak čini posebnom i šarmantnom.

 


Ana Pakvin


Glumica Ana Pakvin i zvezda TV serije "Prava krv" u jednom je intervjuu je rekla kako se zbog mnogih stvari u svom životu oseća nesigurno, ali da njeni zubi nisu jedna od tih stvari. Priznala je da je njen razmak između zuba nimalo ne zabrinjava te da ih ne namerava popraviti, a dodala je i kako bi smanjivanje tog razmaka moglo negativno uticati na njenu karijeru.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".