Ipak, zbog bliskog odnosa sa familijom bračni par Ivanović-Švajnštajger vezan je i za Srbiju, pa članovi ove porodice često borave i u našoj prestonici, a stan imaju u ekskluzivnom naselju na Novom Beogradu.

NJihovi srpski susedi ne kriju oduševljenje što zgradu dele sa Anom i Švajnijem. Slažu se da je posredi izuzetno kulturna i emancipovana porodica koja ni najmanje ne insistira na činjenici da su svetski poznati, priznati i slavni u poslovima kojima se bave.

Vremešna gospođa koja živi u pomenutom kompleksu kaže da je saznala da Ivanovićeva i Švajnštajger žive u njenoj zgradi zahvaljujući njenim unucima.

Foto: Profimedia

 

- U prvi mah nisam verovala mom unuku i unuci kada su mi rekli da se igraju sa sinovima naše teniserke i poznatog fudbalera - počinje gospođa i dodaje:

- Ana je divna i vaspitana žena. Decu izvodi na igralište ispred našeg ulaza kao i u obližnji park, u sportskoj garderobi, bez trunke šminke na licu. Dečaci razumeju i govore srpski jezik i vaspitani su da prilaze deci i s njima dele loptu i igračke koje ponesu sa sobom. Prvo su mi unuci skrenuli pažnju na Anu, ali nisam verovala dok mi sin i snaja nisu potvrdili da su to zaista oni. Toliko su skromni i normalni da nikad ne bih posumnjala da su javne ličnosti i to takvog kova - s osmehom i oduševljenjem je priznala sagovornica.

Poslovni čovek u ranim četrdesetim godinama na sličan način je prokomentarisao svoje slavne komšije:

Foto: Profimedia

 

- Ana i Bastijan su fenomenalni ljudi. Na prvom mestu skromni i domaćinski nastrojeni. Uredno se javljaju svima nama, često zastanu i da proćaskaju. Interesuju se za dešavanja u bloku i često su inicijatori nekih akcija oko popravki ili unapređenja kvaliteta života. Ničim, ali apsolutno ničim ne privlače pažnju niti su umišljeni i zatvoreni za svet oko sebe - kaže mladi gospodin, i dodaje:

- U blizini zgrade imamo i restoran, nekoliko puta su poručili hranu i kolače i počastili komšije u parku, kada je lepo vreme. Dolaze povremeno i verovatno će zvučati kao floskula, ali oni zaista žive kao sav normalan svet - zaključio je komšija sportskog para.

(Alo)

BONUS GALERIJA: Legendarni Gabrijel Batistuta u Beogradu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".