Veliki zločin potresao je opštinu Petrovo gde je u nedelju, u selu Kakmuž, Radomir Radovanović hicima iz puške ubio komšiju Radislava Nedića i ranio Dražena Dujkovića, da bi nakon toga izvršio samoubistvo, potvrđeno je "Novostima" u policiji.

Dujković je, nezvanično, ranjen u rame u ruku i, kako saznajemo, nalazi se van životne opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, kao motiv ubistva pominju se nerešeni imovinsko-pravni odnosi između Radovanovića i košija.

U Policijskoj upravi Doboj navode da se im je ubistvo prijavljeno u nedelju oko 11.30.

Organima reda je prijavljeno da je u mestu Kakmuž, u opštini Petrovo, izvršeno ubistvo. Odmah po prijavi policijske ekipe su izašle na teren.

- Utvrđeno je da je ubijen N. R., a ranjen D. D., obojica iz Petrova. Takođe, utvrđeno je da je izvršilac bio R. R., koji je nakon toga izvršio samoubistvo - rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona kaže da je policija pronašla okrvavljeno telo R. R., a kraj njega automatsku pušku iz koje je najverovatnije počinio zločin, a potom sebi oduzeo život.

- Uviđaj je u toku i o svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj - rekla je Kerkezova.

Meštani opštine Petrovo kažu za "Novosti" da su ostali šokirani kad su čuli šta se deslo u selu Kakmuž i da su odmah počeli da proveravaju ko je nastradao.

Za Radomira Radovanović, koji je ubio komšiju Nedića, a ranio Dražena Dujkovića, kažu da je živeo sam, i bio povučen.

- U toj kući Radovanovića, znamo da je Radomir godinama živeo sa majkom i ocem. Oni su umrli i on je ostao sam u kući. Uvek je bio povučen. Na kući su skoro uvek roletne spuštene. Čuli smo da se sa komšijama nešto svađao oko zemlje, a koja se nalazi između njihovih kuća. Strašno je ovo što se dogodilo - pričaju meštani Petrova.

(Novosti)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".