Boro Stjepanović (76) je srpski televizijski i filmski glumac koji je odigrao bezbroj upečatljivih uloga tokom svoje višedecenijske karijere.


Ipak, na društvenim mrežama je nastao potpuni haos samo zbog jednog ostvarenja u kojem je igrao i to kada je otkriveno koliko je godina imao na snimanju kultnog filma "Ko to tamo peva" u kojem je igrao pored maestralnog Bate Stojkovića, Pavla Vuisića, Aleksandra Berčeka, Dragana Nikolića, Taška Načića…

Kratko pitanje koje je zapalilo Tviter glasilo je "Znate li koliko je godina imao na snimanju filma Ko to tamo peva". Odgovor je šokirao mnoge – 33! Boro Stjepanović je rođen 1946. godine, a film u kojem se nakašlje u nezgodnom trenutku, izašao je 1980. godine.


Komentari su se nizali jedan za drugim, tviteraši su pisali da je "izgledao kao da ima 63", a pojedini su podsetili na Stjepanovićevu izjavu kada je pričao kako je prvog dana na Akademiji ušao u učionicu u kojoj su već bili njegove kolege sa klase, koji su poustajali misleći da je ušao profesor.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".