Ana Nikolić ne prestaje da šokira svojim ponašanjem u javnosti i zbog toga je česta tema prozivki na društvenim mrežama.

Ovaj put javnosti je zapala za oko zbog rođendanske žurke svog prijatelja i saradnika, na kojoj je ona pokušala da otpeva nekoliko pesama.

Foto: N. Skenderija

 

 

Ana je počela da peva dve pesme, ali joj to nije išlo za rukom, pa je onda probala da izvede i Cecinu pesmu "Pile", ali je tek tu nastao haos. Ona je zastajkivala, grešila tekst, a više puta je pravila i čudne grimase i pokrete, što su sve snimali i ostali gosti na proslavi.

Tako je Ana, dok je pevala hit Ražnatovićeve, u jednom trenutku prekinula pevanje i kod stiha "moje suze prema tebi padaju", okupljenim gostima poručila:

- Ma nemam više suza, kraj, "ende". Gasite kamere - poručila je Nikolićeva kada je primetila da je ostali gosti snimaju.

Nakon što je popila nekoliko pića, ona je opet, na insistiranje slavljenika, počela da peva, ali je ubrzo odustala i rekla da više ne može da peva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

- Ne mogu više, majke mi.. Promukla sam - pravdala se pevačica, koja je sa slavljenikom i zanosno igrala, a svi su primetili da je opet nabacila i nekoliko kilograma, što se posebno videlo kada se okrenula i pokazala gola leđa u dugoj uskoj haljini bez rukava.

Pored Ane, na rođendanu su bile prisutne i Ceca i Anastasija Ražnatović, Vanja Mijatović, Aleksandra Mladenović, Slađa Alegro, Marina Visković i mnogi drugi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".