Ruženjku Hrabalovu, Čehinju iz “Varljivog leta ’68” pamti cela bivša Jugoslavija, a golišave scene iz filma mnogim muškarcima su ostale duboko urezane u sećanju.

Foto: Jutjub/Centar film

 

 

Hrvatska glumica Sanja Vejnović dobila je tu čast da odigra ulogu lepe Ruženjke, a nakon više od 35 godina od premijere ovog filma, ona još uvek svojim izgledom mami uzdahe.

Na društvenim mrežama ona stalno objavljuje svoje slike na kojima se može videti da joj vreme ništa ne može! Na fotografijama na kojima je glumica u kupaćem kostimu mnogi su pohvalili njen izgled, dodajući da izgleda znatno mlađe i zanosno.

 

 

Podsetimo, Sanja se 2015. godine razvela od supruga Gorana Mećave posle 30 godina braka. NJih dvoje upoznali su se 1984. na Zlatiboru na filmskom setu, a odlučili su da se venčaju nakon samo tri meseca veze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

 

Kako se tada pisalo, u braku im dugo nisu cvetale ruže, a Sanja je još 2005. godine pričala kako je suprugu oprostila prevaru koja je za nju bila jako bolno iskustvo. Tada je rekla da to nikad više ne želi da proživi, ali 2010. ona i Goran imali su veliku krizu u braku kad je on imao aferu s Vedranom Cetinom, sekretaricom u Državnom inspektoratu. Sanja mu je oprostila i sve je izgledalo idilično, ali dve godine kasnije ona je navodno imala aferu s bivšim hokejašem Hrvojem Šupihom Kvaternikom.

BONUS GALERIJA: Pevač Dino Dvornik

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".