Nešto stariji pamte da je glumila u spotu za pesmu "Sve što želim" grupe Fanki DŽi, ali i da je u javni život stupila kao maskota u emisijama čuvenog voditelja Milovana Ilića Minimaksa.

Zanimljivo je da je Maja 1994. godine osvojila laskavu titulu Mis Jugoslavije, o čemu svedoči kratki tekst iz tadašnjeg izdanja TV Novosti, kao i fotografija na kojoj je Minimaks ljubi:

Foto: reprint TV Novosti

 

Na izboru za Mis YU 94, održanom u beogradskom hotelu "Metropol" pobedila je šesnaestogodišnja učenica Maja Vukelić. Pre, za vreme i posle izbora najveću podršku lepoj Maji davao je Milovan Ilić Minimaks. NJegova specijalna briga za ovu takmičarku rezultat je prethodnog izbora - naime, Maja je pobedila i na takmičenju za maskotu "Minimaksovizije".

Inače, Maja kao i sve Minimaksove pulenke ima estradnih ambicija. Želja joj je da se profesionalno bavi pevanjem. NJena starija sestra Vesna Vukelić Vendi išla je istim putem, pa je normalno što Maja želi da je nasledi...

* Nportal.rs zbog vas daje novi život tekstovima iz bogate novinske arhive "Novosti", a ovaj intervju je izašao u "Saboru" 19. oktobra 1994. godine.*

BONUS GALERIJA: Iz butika Bube Miranović - atraktivna izdanja pevačice

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".