Pre dve nedelje prikazan je film "Al je lep ovaj svet" reditelja Filipa Čolovića u kome glavne likove tumače Andrija Kuzmanović i Anđelka Prpić.

Glumački par je odlično snimio ljubavnu scenu u romantičnoj komediji, a glumica je bila iznenađena kada je saznala da je jedan deo isečen.

Zbog tog kadra je upravo došlo do nesporazuma između reditelja i glumice. 

Foto: Milena Anđela

 

 

- Dugo smo pripremali tu jako specifičnu scenu iz filma koja dugo traje, snima se sa puno strana i teško je uspostaviti tu dinamiku. Naš reditelj Filip pokušavao je da scenu prilagodi nama, na nivou da ostane to što treba a da se mi u tome osećamo komotno i dobro. I došao taj trenutak gde se naši likovi (Prpić -Kuzmanović) spajaju emotivno i fizički. Mi smo to snimili divno, bili smo zadovoljni već tada, sve je proteklo kako treba. Sutradan je reditelj to prepričavao producetkinjama, nahvalio nas kako smo sve lepo uradili i objasnio da su tu ljubavnu scenu snimali tako da „se ništa ne vidi“! Ekipa je logično bila i više nego začuđena, jer sam ja bila upoznata sa tim da snimamo ljubavnu scenu i bila sam spremna na snimanje koje podrazumeva da se snimi sve što je potrebno za to. Na pitanje producetkinja zašto nije snimio i kadrove obnaženosti, naš divni Filip je odgovorio: "Šta će mi njene grudi?" Sigurna sam da je ovo prvi put u istoriji da se žena uvredila, obično se vređamo zbog obrnutih situacija - opisala je glumica kako je proteklo snimanje i  ispričala kako je došlo do nesporazuma između reditelja i nje u jednoj emisiji.  

Foto: V. Danilov

 

Glumica je u istoj emisiji pohvalila rad reditelja Filipa Čolovića koji je  uspešno snimio ljubavne scene bez nagosti i eksplicitnih kadrova.

(Blic)

BONUS GALERIJA: Iz albuma glumice Nede Arnerić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".