"Nikola Kojo galantan pri raskidu", pisalo se 2007. godine, a pomenuti naslov odnosio se na vest da je bivšoj partnerki, posle raskida, navodno ostavio stan u kome su zajedno živeli.

Foto: V. Danilov

 

 

Narodna izreka da se kašalj i ljubav ne mogu sakriti potvrđena je i u slučaju popularnog glumca, poznatog po tome što retko daje intervjue, a još ređe priča o privatnom životu.

Kada se u januaru 2007. godine na premijeri filma "Crni Gruja i kamen mudrosti" pojavio sa manekenkom Aleksandrom Đurić, za dobro upućene to je ujedno značilo kraj desetogodišnje romanse sa zubarkom Olgom Popović. 

Foto: Jutjub printskrin/RTV Pink Official

 

 

Iako su čitavu deceniju uživali u ljubavi, ni Olga ni Nikola nisu pokazivali želju da se eksponiraju u medijima. Štaviše, mnogi nisu ni znali da je omiljeni glumac, koji je u mlađim danima važio za miljenika ženskog dela publike, u ozbiljnoj vezi. 

Aleksandra je preko noći promenila njegov život. Tada tridesetosmogodišnji glumac zaljubio se u dvanaest godina mlađu lepoticu i već posle nekoliko meseci zabavljanja odveo je pred oltar.

Foto: Jutjub printskrin/Kurir

 

 

Pričalo se da je od poznatih ličnosti među zvanicama na svadbi bila samo Vesna Trivalić, a svečani ručak organizovan je u Nikolinom restoranu "Violeta, kućo stara", koji je tih godina bio omiljeno mesto za izlazak. 

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "LJubav, navika, panika"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".