Moglo bi se reći da porodica Nikole Đurička  ovih dana može proslaviti glumčev povratak u Srbiju zbog novog projekta koji mu je ponuđen. Slavni glumac vodiće na televiziji "Una" novi šou program "Holivudiranje" nazvan po svakodnevici koja ga je poslednjih meseci snašla. Iako će Nikola od sada provoditi više vremena u Srbiji, porodica će nažalost ostati u Americi i neće biti tako često na okupu kao do sad. 

Foto: Katarina Mihajlović

 

- Raznovrsno, zabavno, informativno, edukativno i pre svega kvalitetno, ovim se najkraće može opisati programski sadržaj Una televizije koji premijerno kreće od petka, 7. oktobra od 18 časova. Za svaki uzrast i svačiji ukus, TV Una biće izbor svih onih koji su se uželeli novih, drugačijih i nesvakidašnjih emisija uz koje će rado provoditi vreme u krugu prijatelja i porodice - stoji u saopštenju.

Foto: Jutjub printskrin/ lollady

 

Program koji će voditi obećava mnogo zabave, što Đuričku svakako leži, a glumčeva porodica će biti ponosna na njega: 

- U bogatoj i šarolikoj ponudi koja nas očekuje na Uni, jedan od favorita publike zasigurno će biti šou svetskog glasa “Holivudiranje” koji vodi naš glumac Nikola Đuričko. U ovom neobičnom kvizu koji će se emitovati svakog petka u 21 sat, učestvuju mnogobrojne poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta i glume. Đuričko nije samo voditelj već i ispitivač, sudija, pomagač i pre svega pravi domaćih ovih čudnih i zabavnih igrara koje će i gledaoci poželeti da igraju u svojim domovima - navedeno je u saopštenju.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Iz albuma Bogoljuba Mitića Đoše

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".