Pevačicu Radu Manojlović je dočekala neprijatna vest na društvenim mrežama od momka koji je ''opsednut'' njom.  

Podsećanja radi, Rada i Haris su raskinuli svoju dugogodišnju vezu, a sada ju je "opsednuti fan" optužio da joj je platio 10.000 evra da bi bio intiman sa njom.

Bez obzira koliko je poznata, slava joj ipak donosi neprijatne momente.

Foto: Printskrin/Instagram/sorogovicmusic

 

Radi se  je o učesniku rijaliti programa "Parovi", Dariju Šogoroviću,  koji pevačicu prati na društvenoj mreži Instagram, redovno posećuje pevačicine koncerte i obožava da se pfotografiše sa njom. Verovatno je za sve kriva ljubaznost pevačice koja je to sve dozvolila, pa je cela priča odmaka daleko.  

On je objavio "licitaciju" u kojoj ko ponudi najviše novca navodno dobija snimak iz hotela u kom je navodno bio intiman sa Radom Manojlović.

Foto: Printskrin/Instagram/sorogovicmusic

 

- Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema šta joj nisam radio za taj novac - navodno je napisao između ostalog Šorogović.

"Momak sazreo i opametio se, naravno da niste više zajedno i da ne želiš da komentarišeš zašto. Varala si ga na svakom koraku kao što si ga varala sa mnom. Imam još tvoje gole slike iz hotela. Uništila si onako mladom momku karijeru, ali zato se i jesi osušila i propala. Onaj gore vidi sve pa vrati", napisao je on.

BONUS VIDEO: 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".