Mladi glumac čija je karijera u usponu, Milan Marić imao je priliku da upozna i da porazgovara sa Naomi Kembel.

Milan je oduševio publiku u filmu "Toma" i seriji "Državni službenik"a nema sumnje da će se njegovom glumom oduševiti i jedna od  najpoznatijih svetskih manekenki današnjice Naomi Kembel. Oni su se  sreli na ''Nedelji mode'' u Milanu,. 

Naomi je hodala pistom na reviji jednog poznatog brenda, dok je istoj prisustvovao i Marić, koji je inače jedno od glavnih promotivnih lica ovog brenda za naše tržište.

 

 

- Milan je, kao i svi gosti, prošetao crvenim tepihom s gostima iz celog sveta. Prisustvovao je iz prvih redova i samoj reviji, gde je najveću pažnju privukla Naomi Kembel, koja je svojim hodom i izgledom očarala sve prisutne - priča  izvor i nastavlja:

- Nakon defilea, gosti su otišli na afterparti, gde su se Milan i Naomi i upoznali. Proveli su neko vreme u srdačnom razgovoru. On joj je uputio niz komplimenata, a ona mu se zahvalila. Videlo se da su joj pohvale baš prijale. Marić joj je objasnio da je on glumac iz Srbije, spomenuo joj je nekoliko uloga koje je odigrao u filmovima i serijama. Oduševila se kad je čula da je iz Srbije. Rekla mu je da je bila u našoj zemlji i da nosi samo lepe uspomene iz naše zemlje, kao i da je trebalo prošle godine da dođe opet, ali da je situacija s pandemijom koronavirusa poremetila te planove.

Foto: Profimedia/V.Danilov

 

Manekenka je našem glumcu obećala da će pogledati njegove filmove čim uhvati slobodno vreme, a Marić je rekao prijateljima da je Kembelova uživo još lepša i da mu je sada jasno zašto je zovu "crna pantera" - završava izvor za Kurir.

BONUS GALERIJA: Iz albuma glumca Predraga Preže Milinkovića

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".