Ćerka pop zvezde Goce Tržan, Lena Marinković, od ove jeseni kreće u srednju školu, što predstavlja nov životni korak ne samo za nju već i za njenu majku.  Goca još  uvek ne može da veruje da Lena više nije mala. Ona će bez povlastica pohađati državnu školu, odnosno Petnaestu beogradsku gimnaziju na Petlovom brdu, kao i svi učenici. 

Pevačica je u razgovoru za magazin "Story" je stavila do znanja da nikada nije ni nameravala da ćerku uči povlašćenom životu.

Foto: ATA images

 

- Ne znam čime je zaslužila povlastice, pošto i ja živim bez njih - decidno je poručila Goca i navela da se izbor škole koji je napravila ćerka Goce Tržan vodio najpre logikom.

- Nedavno smo se preselili na Miljakovac 1 pa je lokacija obližnjeg Vidikovca bila jedan od faktora. To je odlična gimnazija - objasnila je Goca i i zatim priznala da joj nije svejedno što joj naslednica odrasta velikom brzinom.-izjavila je pevačica i dodala:

- Nedavno sam gledala Lenine slike sa prvog dana osnovne škole i zapitala sam se kad se to tačno desilo, kad je pre prošlo osam godina, od trenutka kada je bila ta devojčica do sadašnjeg kada je već devojka koja ide u moj garderober, stvarno je brzo prošlo i to znaju svi roditelji čija deca idu u školu. 

Foto: Printskrin/Instagram/gocatrzan

 

- Sada će brzo proći i te četiri godine gimnazije a onda ide visoko obrazovanje, ona već ima ideju koji bi fakultet želela da upiše ali to je nešto za šta mora da se mnogo uči. Pričaćemo o tome kada dođe vreme, ali meni nije ni bitno šta će da upiše već samo da bude srećna. Mislim da je glupo da ne završi fakultet ako ima uslove za to, to je vrsta obrazovanja koja će joj doneti i mnogo poznanstava - istakla je pevačica.

BONUS GALERIJA: Goca Tržan - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".