- Ne možete još da upalite grejanje, a smrzavate se? Srećom, ja imam četiri godine iskustva u tome pa evo nekoliko savjeta - rekla je u videu koji je lajkovalo nekoliko hiljada ljudi. Kler je živela u kući koja nije imala centralno grijanje, pa je zbog toga nekoliko godina živela bez mogućnosti da se zagrije.

- Najprije morate da kupite dobar par helanki. Merino vuna je precenjena, shvatila sam da se brzo istroše. Kad često sedite, povlačite helanke prema gore ili držite ruke uz telo, nastaće vam rupe na tim delovima odeće - rekla je tiktokerka i preporučila da kupovinu helanki koje su broj veće. - Želite višak tkanine da helanke ne morate stalno da povlačite.

 

 

- Kupite i obične široke majice. Uštedite i kupite muške majice. Nemojte kupovati uske majice, treba vam protok vazduha. Ispod možda možete da obučete nešto uže, obucite se slojevito. Ali ako želite da se ugrejete, obucite nešto vrećastije - savetovala je pa naglasila i važnost jakne ili kaputa.

- Obucite stari kaput ili jaknu na sve to. I tu vam je potrebno nešto vrećasto, ne želite da bude pripijeno. Bitno je i da su vam stopala pokrivena. Nije važno jesu li to čarape ili papuče, bitno je da niste bosi, čak i ako imate tepih - poručila je tiktokerka i dodala da i vrat zaštitite "buf maramom".

"Ne mogu da verujem da nam trenutno zaista trebaju ovakvi saveti", "Da, baš sam kupila helanke koje ću nositi ispod odeće", bili su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".