Glumica Marija Petronijević godinama je krila identitet svog partnera sa kojim ima sina. Reč je o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku.

I dok je lepa glumica koja se proslavila ulogom u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“ vešto izbegavala da u javnosti govori o privatnom životu i otkrije bilo kakav trag o svom izabraniku, njen suprug je to učinio umesto nje i objavio njihovu selfi fotografiju na Instagramu.

Foto: Instagram printskrin/milinko.i

 

„Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par...“ samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.

Sudeći po osmehu koji je Marija uputila suprugu na objavljenoj fotografiji, u njihovom odnosu cvetaju ruže, a kako i ne bi, kada je Isaković javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

Tada je ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

- Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac - rekao je on tada za "Alo".

- Sve ono što čovek čini tokom svog života najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljstvo ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge, i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju - rekao Milinko.

O svom privatnom životu, baš kao i njegova izabranica, u javnosti ali i na društvenim mrežama nikada nije govorio. Fotografija s Marijom koju je nedavno objavio zapravo je prva i jedina potvrda da su zajedno.

Podsetimo, Marija Petronijević se u doba korone vratila u rodnu Požegu, selo Visibabe, uzgaja stoku i obrađuje zemlju. Odlučila je da napusti javnu scenu, okrene se korenima i zdravom načinu života.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "Stižu dolari"

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".