Devojka po imenu Zoi Rou je na svom Tiktok profilu objavila ispovest u kojoj je ispričala kako je "slučajno" zamenila kese sa poklonima, kako bi supruga muškarca dobila poklon namenjen ljubavnici i obrnuto. 

NJen video je za kratko vreme postao virala, a trenutno broji nešto preko 5.2 miliona sviđanja.

– Radim u prodavnici nakita i danas je došao muškarac koji je tražio poklon za svoju suprugu za 10. godišnjicu braka - započinje Zoi svoj video.

@zozoroe What a good day to look out for other women😈 this happens too often. #fyp #whydomen #storytime #CTCVoiceBox #DayInMyLife #OikosOneTrip #funny #viral ♬ original sound - The Zoe Roe Show

- Izabrao je komad nakita na kojem piše “mojoj predivnoj supruzi”. Kada sam ga pitala želi li još nešto, rekao je da bi hteo još nešto da kupi, ali drugom kreditnom karticom i na drugi račun – rekla je ona.

Kako navodi, kada ga je pitala što mu treba, muškarac ju je upitao da li ima li nešto na čemu se spominje devojka. Zoi je potom ispričala da mu je pomogla da izabere poklon za prvu godišnjicu sa njegovom devojkom.

– Stavila sam poklone u kesice i morala sam na svaku da napišem slovo “K” za Kristin, suprugu i “L” za Lauru, devojku. Rekla sam mu da će im se pokloni veoma dopasti – nastavila je Zoi svoju priču.

Ipak, tada dolazi do najzanimljivijeg dela. Tiktokerka je otkrila kako je u kesicu sa poklonom za suprugu stavila nakit koji je trebalo da pripadne njegovoj ljubavnici, dok je u njenu kesicu stavila poklon za suprugu.

– Upravo sam se setila da mu se žena zove Laura, a devojka Kristin. Valjda sam pomešala kesice. Ups – rekla je ona.

Ispod njenog snimka je pokrenuta rasprava da li je previše ovo što je uradila. Neki su podržali njen potez, dok je bilo i onih koji su smatrali da ona kao prodavačica u prodavnici nakita nije imala pravo da se meša u tako nešto. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".