Iako se žestoki momak često hvali kako uživa u luksuzu i vodi lagodan život, istina je izgleda malo drugačija. 

Nakon žestokog pesničenja Uroša Ćertića zbog čega je diskvalifikovan iz rijalitija "Zadruga", Kristijan Golubović se oglasio na svom Instagram profilu.

Bivši robijaš objavio je selfi iz svog skromnog dvorišta i pokazao kako uživa u doručku.

Foto: Instagram printskrin/kristijan.krile_official

 

Po ambijentu može se zaključiti da Kristijan ipak vodi skromniji život od onog kakvim ga predstavlja u javnosti.

Kako prenose mediji on je izgubio čak 160.000 evra nakon diskvalifikacije iz "Zadruge" kada je sa Emilom Kamenovim prebio Uroša Ćertića.

Kristijan je za učešće u šestoj sezoni Pinkovog rijalitija, navodno, ugovorio honorar od 80.000 evra, a polovinu novca uzeo je unapred.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Pisalo se i o njegovoj svadbi s Kristinom Spalević koja je planirana da se desi na velelepnom imanju u Šimanovcima i za koju je Kristijan trebalo da dobije bonus na ugovoreni iznos od čak 30.000 evra.

On mora da vrati 40.000 evra od honorara koji je uzeo unapred, a drugu polovinu neće ni dobiti. Prostom računicom dolazi se do iznosa od 110.000 evra, koliko je Golubović u minusu zbog svog nasilnog ponašanja, a prema ugovoru moraće i da plati kaznu od 50.000 evra.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Prema rečima izvora bliskog Goluboviću, on na sve načine pokušava da se izvuče iz finansijske bule i da se vrati u "Zadrugu", a kao osnovni razlog za toliku borbu navodi egzistenciju trudne verenice.

- Kristijan, od kada je izbačen, zove Željka Mitrovića kako bi pokušao da sredi odnose i vrati se u rijaliti da ne bi morao da plaća kaznu. On je polovinu honorara uzeo unapred, druga polovina je trebalo da mu bude isplaćena tokom boravka u rijalitiju, ali se sada sve zakomplikovalo. Prema trenutnoj situaciji on treba da vrati deo novca koji je uzeo i da doplati zbog diskvalifikacije još 50.000 evra. Ne zna ni on još uvek šta će biti, nada se da će ga vratiti u "Zadrugu" - ispričao je izvor za "Objektiv".

BONUS GALERIJA: Iz doma Dafine Milanović, vlasnice propale Dafiment banke

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".