Kako se nezvanično saznaje on je bio u pomenutoj kafani odakle je navodno izbačen da bi se nakon toga vratio s oružjem, ali je prijavljen i policija ga je brzo uhapsila, piše "Srpskainfo".

Iz Policijske uprave Trebinje, navodeći inicijale, saopštili su da uhapšenog terete za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijskoj stanici Bileća prijavljeno je da se ispred ugostiteljskog objekta „Kafanica“ nalazi M.Z. sa vatrenim oružjem, puškom u rukama. Odmah po prijavi na lice mesta su izašli policijski službenici koji su M.Z. lišili slobode.

U toku je dokumentovanje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija – saopštila je PU Trebinje.

On je poznat od ranije po sukobu s zakonom i u februaru prošle godine sumnjičen je da je zajedno sa Željkom Vujovićem oteo i brutalno pretukao sugrađanina Dušana Miloševića.

Nakon ovog događaja muškarac se obratio javnosti i rekao da ono što mu se na teret stavlja nije tačno te je optužio medije da zloupotrebljavaju prijave protiv njega i njegovo ime pominju u negativnom kontekstu, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".