Nekada mladi delikvent iz siromašnog predgrađa švedskog Rozengarda, zahvaljujući fudbalskom talentu vinuo se u zvezde, a značajne zasluge za to ima i njegova misteriozna supruga Helena Seger.

Zlatanova Helena nimalo ne liči na uobičajene žene fudbalera koje svakodnevno viđamo na društvenim mrežama.

Helena, 11 godina starija od Zlatana, uspešna je preduzetnica i mnogi smatraju da je zaslužna za Ibrahimovićeve sjajne investicije, koje su ga učinile jednim od najbogatijih sportista na svetu.

Ova zgodna plavuša ne voli da se eksponira u medijima, na društvenim mrežama ne objavljuje provokativne fotografije sa luksuznih destinacija, ne hvali se skupom odećom, cipelama, torbama... Na mečeve svog dragog dolazi da navija, a ne da bude u centru pažnje.

Foto: Profimedia

 

Kada je upoznala Ibrahimovića već je bila ostvarena, uspešna žena. Imala je karijeru i sjajan posao.

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim “ferarijem” moj “mercedes”, videla sam samo njegov veliki nos i zlatan sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala sam na njega. Mislim da mu se to svidelo - otkrila je jednom prilikom Helena.

Helena i Zlatan su zajedno dve decenije i imaju dva sina.

Zlatanova izabranica ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motoru i gotovo nikada ne daje intervjue.

FOTO GALERIJA: Atraktivna izdanja italijanske novinarke Dilete Leote

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".