Bik

Kao i svi zemljani znaci, Bik je poznat po svom praktičnom umu i posebnoj tvrdoglavosti. Ne bi se moglo reći da su to posebno atraktivne karakteristike jedne osobe. Međutim, planeta koja vlada ovim znakom je Venera, pa razumete zašto su oni na listi najšarmantnijih znakova. Čvrsti i posebno smeli Bikovi su poznati po svojoj darovitosti. To su ljudi na koje možemo da računamo, a odlikuju ih odanost i lojalnost. Oni vole dobar život i lepe stvari, pa znaju kako da budu lepi i šarmiraju svojim izgledom i manirima.

Foto: Profimedia

 

Blizanci

NJihov planetarni vladar ih je obdario darom komunikacije. Blizanci znaju šta i kako da kažu da bi dobili ono što žele. Takođe su poznati po različitim aspektima ličnosti, ali i po svojoj prilagodljivosti. Umeju da „čitaju” druge, ali i da se „igraju” umom drugih da bi dobili ono što žele. NJihov šarm se lako pretvara u igre uma.

Foto: Profimedia

 

Vaga

Astrolozi ističu da je Vaga najšarmantnija u celom Zodijaku. NJihova dominantna planeta je Venera, što utiče na njihov sklad, stil i gracioznost. Istovremeno, pripadaju horoskopskim znacima koji su elokventni, što znači da znaju da saopšte ono što žele da kažu. Osim toga, ljubazni su i pošteni, i žele da u njihovim odnosima dominiraju smirenost i harmonija.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".