Blizanci

Blizanci najčešće ostavljaju veoma pozitivan prvi utisak o sebi. Čini se da su pošteni, iskreni i veoma otvoreni. Međutim, u stvarnosti, Blizanci imaju tendenciju da preuveličaju svoje zasluge, da sebi pripišu nepostojeće vrline. Možda zato moraju redovno da menjaju posao, kolege na kraju shvate s kim imaju posla i odbiju da budu prijatelji s lažovima. U ljubavi lažu kako zinu, ne vole pritisak i ako osete da partner od njih očekuje nešto što nisu u stanju da ispune, slagaće "na keca".

Foto: Profimedia

 

Rak

Rakovi takođe žele da se drugima predstave kao mnogo važniji u društvu i na poslu, nego što to zaista jesu. Zato stalno ulepšavaju sliku o sebi, a kad je reč o ljubavnim odnsima - bolje ih se klonite ako ste osoba koja ne trpi laž. Nije ništa drugačija situacija ni sa prijateljima. Reći će vam ono što želite da čujete, a ne ono što zaista misle samo da vam se ne bi zamerili i da ne biste imali loše mišljenje o njima. Ovaj znak jednostano ne ume da prestane da laže, prenosi "Mondo".

Foto: Profimedia

 

Lav

Zvezde su obdarile Lavove talentom za glumu i ovu osobinu vršto koriste. Oni lako mogu da promene izgled, raspoloženje i pravac razgovora. Za njih laž nije nešto što ima veze sa činjenicama, sebe vide u najboljem mogućem svetlu i tako se postavljaju. A kako vole da budu u centru pažnje, svaku anegdotu će ulepšati i učiniti je zanimljivijom, ne mareći za to koliko su "iskrivili" činjenice. U ljubavi lažu ako misle da treba da partneru pokažu kako su sjajni, iako neki njihovi postupci ne govore tako. Inače, ovaj znak je najteže uloviti u laži, vrlo su vešti.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".