Folker Darko Lazić gostovao je  u jednoj emisiji i tom prilikom progovorio o vezi sa novom devojkom Katarinom, koja je inače njegova stara ljubav.

Koja je tvoja najlepša ljubavna priča bila do sada? - pitala je voditeljka.

- To je teško pitanje za mene. Ja iz prvog braka imam ćerku, iz drugog sina. Ja gledam sebe, konačno sam počeo da gledam sebe. Imam decu, nije uspelo oba puta. Jednostavno shvatiš da ono što si prvi put imao i zavoleo da je ta strast trajala negde potisnuta i da se mi posle 13 godina sretnemo i da počnemo i da je strast veća nego ikada. To je za mene nešto ozbiljno. Mada mi Katarina ne veruje, ali se oseti, strast se oseti. U srcu mi je svih 13 godina - rekao je Darko.

Foto: ATA images

 

- Muškarci i i žene treba da grade svoj zaštitini zid i temelj. Ima dosta muškaraca koji vole navalentne žene. Ja kad mi se neka devojka dopadne u klubu, prvo se raspitam da li ima dečka ili nema. Ako stoji u društvu muškaraca, onda se raspitam da li joj je dečko ili brat - rekao je folker, a onda dodao:

Foto: Printskrin/Jutjub/Pink

 

- Ja sam prošao mnogo toga u životu, Katarina i ja vidimo sada da uživamo u mnogim stvarima u kojima nismo uživali sa prethodnim partnerima. Svaki muškarac traži stabilnu ženu, žena je ta koja drži muškarca, ali mu treba jaka žena koja će da mu daje vetar u leđa - rekao je darko Lazić.

Podsetimo, pevač je uplovio u novu vezu, za manje od pet meseci nakon raskida sa koleginicom Barbarom Bobak.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Slaviše Vujića

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".