Ona je posle dugo vremena progovorila u emisiji "Red Table Talk" o svom privatnom životu i rekla da je zbog svojih problema bila saglasna sa tim da njena ćerka živi sa ocem, bokserskim šampionom Vladimirom Kličkom.

Usred njene borbe sa alkoholom i lekovima, 2018. godine, njena ćerka Kaja otišla je u Ukrajinu da živi kod oca, Vladimira Klička, od kog se glumica rastala te godine.

- Imala je skoro tri godine i to nije bila u potpunosti moja odluka. Zapravo, nisam ni znala da se to događa dok ona već nije bila tamo - rekla je Hejden.

Foto: Profimedia

 

Upitana da objasni o čemu je reč, s obzirom na to da su svi mislili da je sa Kličkom sklopila dogovor o starateljstvu, Hejden je otkrila da on nije planirao da vrati njenu ćerku.

- Htela sam da radim na sebi i da ozdravim, a kada mi bude bolje, stvari će se promeniti i ona će se meni vratiti, a ja ću moći da provodim vreme sa njom. Ali to se nije dogodilo - kaže Hejden.

Ona je ispričala da je mislila da će njena ćerka otići kod oca samo u posetu jer je sve vreme živela na relaciji Nešvil - Ukrajina. No, čim je otišla u Ukrajinu, Kličko je rekao da želi puno starateljstvo nad ćerkom, što je za glumicu bio šok.

Foto: Profimedia

 

- Bilo je vrlo uznemirujuće potpisati papire da mu se da puno starateljstvo. To je bilo nešto najteže što sam morala da uradim. U zemlji u kojoj je njen ujak gradonačelnik i oni su tamo ikone, to je zemlja u kojoj dominiraju muškarci, nisam mogla mnogo da učini - požalila se glumica i ispričala da joj je bilo teško što je odvojena od ćerke:

- Sećam se da me je njen otac nazvao i rekao: 'Kaja ide okolo i ispituje druge žene može li ih zvati mama'. Izgubila sam dah, srce mi je stalo. Smejao se, mislio je da je to smešno, ali meni je bilo užasno. Nije shvatao - kaže Hejden koja smatra da je taj potez njene ćerke bio 'traumatična reakcija' na razdvajanje od majke.

BONUS GALERIJA: Medeni mesec iz snova Sofije Rajović

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".