Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović oduvek je važila za lepoticu i devojku za primer. Prirodna, nenametljiva i skromna, uvek nasmejana i raspoložena, bila je magnet za pripadnike jačeg pola.

Foto: Profimedia

 

 

Na njenu lepotu i šarm nije ostao imun ni košarkaš Ivan Paunić, te je ovo dvoje sportista 2013. godine uplovilo u ljubavnu vezu. Iako je u početku sve delovalo idilično, nakon samo tri meseca usledio je raskid.

Kako se tada pisalo, Ana je sa Ivanom raskinula preko telefona, a košarkaš je kraj ljubavne veze tada potvrdio za medije. Razlog je, kako se navodilo, bio preveliki pritisak javnosti.

- Jedna veza je uništena. Ana i ja nismo više zajedno. A sve zbog medija - govorio je on tada.

Lepa teniserka je tri godine kasnije u Veneciji sklopila brak sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim danas ima dva sina, Luku i Leona.

Foto: Profimedia

 

 

Ivan Paunić takođe je pronašao svoju ljubavnu sreću - pored manekenke Milice Jelić, koja je 2010. godine bila Mis Srbije.

Milica i Ivan građanski brak sklopili su u junu 2017. godine, a u januaru 2018. dobili su naslednika Luku. Milica se porodila u Turskoj, gde su tada živeli zbog Ivanovog profesionalnog angažmana.

Par je 2019. godine organizovao i crkveno venčanje i veliko svadbeno slavlje u Beogradu, a tom prilikom desio se, nažalost, i jedan nemili događaj.

Svadba za 400 zvanica bila je organizovana u jednom hotelu, ali je tog dana u prestonici bilo jako nevreme, pa je sala bila poplavljena, veselje prekinuto, a gosti evakuisani.

 

 

- Bilo nam je baš lepo, ali onda se desio peh sa poplavom. To je bila viša sila, ali nam nije pokvarila svadbu. Moram da priznam da smo uprkos svemu baš ponosni na naše prijatelje, jer se njih 90 odsto vratilo i svi su čekali da nastavimo žurku. Zbog toga sam čak pustila i suzu kada sam videla koliko nas ljudi voli. To je nešto što je ostavilo najveći utisak jer se dogodila takva stituacija koju niko nije mogao da predvidi. Naša zemlja je, nažalost, već jednom imala problem sa poplavama i nije nešto što se dešava prvi put - rekla je tada Milica za "Blic" i dodala da joj je najveći problem prilikom poplave predstavljalo to što je njihov sin Luka bio u apartmanu na osmom spratu.

- To mi je bio najveći problem. Moje dete je bilo na osmom spratu, a liftovi nisu radili. Strah me je obuzeo. Nisam znala kako da dođem do svog deteta. Ali, na svu sreću sve se brzo rešilo i napustili smo brzo hotel. Kada je sve sanirano, nastavili smo žurku i moram da priznam da je bila još bolja. Valjda su svi čekali da se vratimo, pa su gosti bili još veseliji. Mi smo želeli da im vratimo energiju. Svakako smo imali upamćeno venčanje - ispričala je misica nakon svadbe.

BONUS GALERIJA: Novak Đoković kroz karijeru - od 2003. pa do danas

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".