Venera će boraviti u svom sedištu, u znaku Vage od 29 septembra do 23 oktobra. U tom periodu mnogi će osetiti blagodet ove Venere posebno oni koji imaju Sunce, Mesec ili Veneru u znaku Vage ili imaju podznak u ovom vazdušnom znaku.

Ova energija donosi da se osetimo voljeno i prihvaćeno od strane partnera ali najbitnije osetiti ljubav prema sebi i osećati se dobro u svojoj koži. Zadatak ove Venere je da napravi balans u našem emotivnom životu i da razumemo da je davanje sebe i ljubavi isto toliko važno koliko voleti i poštovati sebe i imati svoje granice u emotivnom smislu. 

Kod Ovnova ova energija se aktivira direktno kroz partnersko polje i ukazuje na moguće sukobe. Jako je važno razumeti sukob kao neminovnost koja prolazi i iz koje se jako brzo izlazi. 

Bikovima je ovo veoma zanimljiv period jer aktivna Venera u ovom znaku donosi im veoma dobre aspekte na planu ljubavi i jako lepo razumevanje što se tiče partnerskog odnosa. Mlađi Bikovi će doživeti ljubavnu ekspanzija. 

Foto: Profimedia

 

 

Što se tiče Blizanaca za njih je ovo veoma intenzivan emotivni period posebno zbog uticaja Marsa u Blizancima. Mnogi Blizanci će pokrenuti nove ljubavne priče sa osobama u znaku Jarca ili Device. 

Rakovima je dosta prošlosti i ova Venera stavlja tačku na mnoge nekvalitetne osobe ili kontakte iz prošlosti. Najbitnije je usresrediti se na sebe i na trenutna ljubavna dešavanja. 

Lavovi će biti veoma pozitivno podstaknuti energijom ove Venere i doneti jako važne odluke do kraja oktobra. Najvažnije je što će poštovati maksimalno sebe i svoje želje i potrebe. 

Kad su u pitanju Device, za njihova Venera predstavlja pravo olakšanje. Dok je Venera bila u njihovom znaku imali su osećaj da ništa se ne pokreće onako kako treba ili kako ocekuju. Tokom oktobra moguća je nova ljubav. 

Svi pripadnici ovog znaka, znaka Vage imaju tu čast da osete jako lepe uticaje ove Venere u njihovom znaku. Mnogi će se okrenuti bivšim ljubavima a oni koji su u stabilnim vezama imaju mogućnost jako lepih i kvalitetnih odluka do 20 oktobra. 

Kad su u pitanju Škorpije, ova Venera aktivira njihovo polje tajni tako da je moguće da se aktiviraju osobe iz prošlosti ili koje su zauzete. Savet za njih je da ne dozvole da li ih prošlost okupira posebno kada je u pitanju strast. 

 

Foto: Profimedia

 

 

Za sve Strelčeve ovo je veoma dobar period posebno ako planiraju neko lepo ljubavno putovanje. Aktivna Venera u njihovom horoskopu donosi osećaj slobode i osećaj prihvaćenost i u partnerskom odnosu. 

Što se tiče Jarčeva za njih je ova Venera pomalo napeta i nejasna pa je partnerski odnos podložan promenama i sukobima. Mnogi od njih će pokušati da izbegnu rasprave što je možda najbolji način da se reše trenutne krize u ljubavi. 

Vodilijama veoma prija ova energija jer vazdušni znaci Vaga i Vodolija najbolje se slažu. Ovo se odnosi na pokretanje novih emotivnih ali poslovnih planova između  dvoje koji su emotivno povezani. 

Riba uvek teži harmoniji kada su u pitanju emocije, ali u ovom slučaju najvažnije je prepoznati da li i koliko treba praviti kompromis kada su u pitanju odnosi sa partnerom.

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".