Iako je veliki pobornik prirodnog izgleda, Nataša Ninković, neretko je isticala da podržava estetske korekcije, ali samo u onoj meri koliko je potrebno da se održi dobar izgled.

Glumica je u aprilu osvežila svoje lice, a time se pohvalila i na društvenojmreži Instagram. Nataša smatra da su podočnjaci na njenom licu njen zaštitni znak, te da ne namerava da ih operiše.

Foto: V. Danilov

 

– Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano – ispričala je Nataša Ninković jednom prilikom.

Foto: V. Danilov

 

Međutim, u medijima se spekulisalo da je problem sa podočnjacima rešila uz pomoć tehnike zvane fitnes za lice. Naime, radi se o metodi koja sasvim prirodno podiže čelo, obrve, kapke i obraze, smanjuje podočnjake, bore i mišićnu napetost, a u isto vreme oslobađa i od stresa. Ali, Nataša nikada nije potvrdila da je ovako nešto primenila na svom licu.

BONUS GALERIJA: Iz albuma glumice Nede Arnerić

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".