Novi, treći deo popularne serije „Radio Mileva” uskoro će ugledati svetlost dana, a jedna od omiljenih domaćih glumica, Anđelka Prpić, za Objektiv otkriva koje novine je filmska ekipa pripremila publici, koja jedva čeka da gleda neobične situacije iz komšiluka.

Foto: V. Danilov

 

 

– U ovom bloku snimili smo preko 40 novih epizoda. Dobili smo pojačanje u novom reditelju, a tu nam je i stari sa kojim smo napravili sve što je publika gledala do sada. Uvek znači nova energija, kako nama glumcima, tako i ekipi iza kamere. Sada su nekako svi likovi iz serije toliko utabani da sada možete da ih bacite u koje god situacije i oni će se snaći. Puno će biti nenormalnih, a opet uobičajenih situacija koje nam se svima dešavaju, a koje Mileva začini na već poznat način – započela je razgovor Anđelka, a potom i dodala:

– Imamo puno novih likova, to su sve divni glumci i mladi i asovi za koje su svi čuli. Na primer, kada nam se prvi put pojavio Nenad Jezdić, ja sam bila pod tremom nedelju dana. Pitala
sam se kako ću se snaći ja i da li će on biti zadovoljan. Naravno, pričam o pozitivnoj tremi, uzbuđenju i velikoj odgovornosti, jer sam prvi put radila sa njim. To možda proističe iz neke nesigurnosti, ali ona proizilazi iz odgovornosti. Nisam osoba koja smatra da jednom kad naučim, to je to. Bez obzira na to što je bilo dosta različitih uloga i kolega sa kojima sam radila, u smislu iskustva, kad krenem da radim nešto novo, radim sve od nule.

(Objektiv)

BONUS GALERIJA: Vidite fotografije sa snimanja serije "Igra sudbine"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".