U snimku, koji je pogledalo više od osam miliona ljudi, taksistkinja Roni objasnila je da je pokupila muškarca koji se pre ulaska u vozilo pozdravljao sa ženom i decom ispred svoje kuće.

Rekao joj je naziv adrese na koju želi da stigne, a onda je u jednom momentu napomenuo da moraju pre toga da se zaustave.

Roni ga je, kako joj posao nalaže, poslušala i stala je na odredište na koje je u automobil ušla žena sa malim koferom.

 

 

Taksistkinja tvrdi da je muškarac odjednom postao raspoložen i napominje da je izgledao prilično srećno jer je otišao od supruge i dece.

Roni je videla da su se poljubili i tada je shvatila da se radi o preljubi.

- Nastavili su da pričaju, a onda je žena rekla: "Znaš da mi je dosta toga što me skrivaš. Kada ćeš ostaviti svoju ženu?" - prepričala je Roni, koja je tajni par vratila na adresu na kojoj živi muškarac.

- Ne postoji ništa gore od varalice - žene ili muškarca. Ne radite tako nešto u mojim kolima. Karma je kučka. Budite bolji ljudi, činite bolje u životu. Danas se nije dobro završilo za njega, sigurna sam, jer su oboje imali kofere i stajali su u dvorištu kad sam otišla. Ovo je moj auto, radim za sebe. Ako odlučim da prekinem vožnju, to je moj izbor. Ako radite nešto u mom autu, imam pravo da rešim to ako smatram da je to neprikladno - objasnila je taksistkinja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".