Toma je bio veliki prijatelj sa mnogim velikim pevačima, a jedan od njih je i Zoran Kalezić, koji je jednom prilikom ispričao kako je Zdravković završio u bolnici zbog sudara sa trolejbusom.

Foto: Aleksa Stanković/V. Danilov

 

- Vozio je automobil, ali nikada nije položio. Smatrao je da mu ne treba ako zna da vozi. Tad je bilo završeno da mi položimo, ja prvi vozio, došao red na njega, a on kaže 'poligoni, krompiri'. Umesto da ode na poligon, on je video jednu kafanu, ušao u jednosmernu s komšijom i rekao mu da idu da popiju - ispričao je Kalezić, pa dodao da ga je Toma jednom pozvao da idu u tri ujutru u kazino u Pančevo, što je on odbio, a onda se desila nezgoda:

Foto: reprint TV Novosti

 

- Posle sat vremena zove me rođak, isto Kalezić, načelnik na Hirurškoj klinici i kaže: 'Dođi po ovog tvog, zakrpili smo ga'. Ja dođem, njemu noga u gipsu, glava zamotana, samo mu je nos štrčao. On me tada napao: 'Vidiš šta si mi uradio, je l' vidiš?'. Kažem mu da nisam ja kriv što je prošao kroz crveno kod Londona i trolejbus ga udario. Srećom, imao je jak auto, pa je preživeo - zaključio je Kalezić.

(Republika)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".