Kada je pre šest leta, u 42. godini, Danijela Vranješ saznala da će postati majka, trudna glumica se susrela sa velikom osudom javnosti.

Najpre jer se na majčinstvo odlučila "kasno" i to pošto je okončala vezu sa emotivnim partnerom.

Mnogima je to bilo začuđujuće, ali ne i glumici koju je publika zapazila u filmu "Munje":

Foto: Predrag Mitić

 

 

- Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42/43.godini. Pa to da ne može ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama. Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku. Žene drage čuvajte svoje telo i ne slušajte malograđanske komentare. Jer kad Monika Beluči rodi dvoje u 42-oj i 44-oj, ona je i dalje seksi lepa i poželjna... A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada. Apelujem na malo više poštovanja svačije individualnosti. Nismo svi isti. Ja sam lepa i mlada i plodna, što i vama želim - poručila je tada trudna Danijela Vranješ, koja se nedavno pohvalila slikom na kojoj je u blagoslovenom stanju, čak sedmi mesec.

Foto: Predrag Mitić

 

 

Prvo što je mnogima palo na pamet je da je odlučila svojoj ćerkici Emi da podari brata ili sestru, međutim u opisu glumice jasno se vidi da je slika stara i iz perioda kada je prvi put bila u blagoslovenom stanju.

(Stori)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".