Milica Todorović je zadovoljna svojim izgledom i ne želi da ugradi silikone, već je sasvim zadovoljna svojim prirodnim grudima. Pevačica je izjavila da ne osuđuje koleginice koje ugrađuju silikone: 

- Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to - priča Milica i dodaje da nema ništa protiv žena koje idu kod plastičara:

- Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi.

- Kažu mi: "Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi." Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: "Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto." Smejem se tome - kaže pevačica za Informer i dodaje da je uvek zadovoljna svojim izgledom, čak i kada ima višak kilograma:

Foto: ATA images

 

- Nikada nisam padala u depresiju zbog kilaže. Kad preteram sa jelom samo smanjim obroke i to je to!

- Nerviram se zbog posla i kad se ne naspavam, uzmem teglu "nutele" da se smirim. Ne valja mi to jer onda nabacim koji kilogram viška.

(Blic)

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Jasna Milenković Jami

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".