Odnos mlađe i starije snajke porodiceĐoković ušao je u medijsku žižu, a postao je posebno interesantan  posle Jelenininh predavanja o roditeljstvu kao i drugim bitnim temama o kojima deli savete koji su nesumnjivo mnogima dragoceni.

Pre stupanja u brak, Đorđe i Saška izjavili su da, za razliku od Novaka i Jelene, oni nisu ni vegani ni vegeterijanci, a sada kada je i zvanično ušla u familiju Đoković najmlađa snajka ne želi da promeni stečene navike, prenosi "Svet".

Foto: NDF

 

 

- Jelena iskreno veruje da je za njenu decu najbolje i najzdravije da jedu biljnu hranu i toga se pridržava uz svesrdnu Novakovu podršku. Stefan je prvu godinu jeo meso, ali ga Tara nikada nije okusila i oboje su sasvim zdravi. Jelena je o tome pričala i sa Saškom, ali izgleda da se buduća mama baš nije oduševila tim idejama. Pa i sama Dijana priznaje da deci kada su kod nje priprema hranu koju traže i da ona nije pristalica tih ekstrema - ispričao je za "Svet" izvor blizak mladencima i nastavlja:

Foto: Printskrin/Instagram/saskaveselinov

 

- Jelena je oduševljena doktorkom Šafali i njenim savetima za odgajanje dece. Ona je psiholog i na neki način spaja zapadnu nauku i istočnjačku filozofiju. Ima vrlo zanimljive i originalne savete za roditelje koji žele da se duboko i ozbiljno posvete vaspitavanju svoje dece. Saška sve to sasluša, možda je i guglala i čitala nešto od te literature, ali znate kako, mladi par koji sa radošću čeka svoje prvo dete, želi da ga odgaja kako oseti da treba. Ona i Đorđe su presrećni što će biti roditelji i veruju da će ih ta ljubav naučiti šta je za njihovu bebu najbolje, a ne neki stručnjaci.

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".