Glavna i odgovorna urednica zabavnog programa RTS-a definitivno je jedno od najzapaženijih televizijskih lica i na našoj javnoj sceni su svi očarani njenim modnim odabirom, inteligencijom i elokventosti.  Olivera Kovačević je jedna od najprepoznatljivijih žena koje vode računa o svom izgledu. Modne kombinacije koje bira pažljivo za javne nastupe pred kamerama, ali i u privatnom životu, često su propraćene od strane modnih znalaca, a vrlo retko će se naći kritika za njen izgled. 

 

Omiljena Oliverina kombinacija jeste sveden stil, odnosno klasični, ali kvalitetni krojevi  sakoa, kaputa i haljina. Voditeljka ume da odabere i odela i košulje raznih dezena koje posebno mesto zauzimaju u njenom garderoberu.

Tokom popodnevne šetnje obalom, novinarka je zablistala u elegantnom izdanju te je uz, kao za nju krojene braon pantalone i sako, Olja uklopila nežno roze košulju sa plisiranom kragnom i cvetnim motivima koji, čini se, nikada neće izaći iz mode.

Ovaj efektni outfit Olivera je upotpunila kvalitetnim crvenim cipelama na potpeticu i torbicom u istoj boji i svi komentarišu da izgled Olivere Kovačević oduševljava te da se o modi od nje dosta može naučiti.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Boško Jakovljević - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".