- Ceo život sam pazila šta jedem, brojala sam kalorije jer mi se sve „lepi". Međutim, brzo sam se ugojila deset kilograma, i to samo zbog kasnih večera. Preko dana sam jela zdravo, ali uveče sam naručivala brzu hranu. I preterala sam! Nikad nisam imala 67 kilograma, baš su mi smetali. Odlučila sam da skinem višak zbog svadbe, snimanja spota, kao i zbog toga što mi se pogoršala krvna slika - priča Vanja za Informer i objašnjava kako je uspela da smrša.

- Počela sam sa autofagijom, jela sam jednom dnevno i brzo sam skinula nekoliko kilograma. Onda sam prešla na režim ishrane koji mi je dala nutrucionistkinja i to mi bas prija. Jedem samo bareno ili grilovano meso, nikako pohovano ili punjeno. Sva jela su spremljena na vodi, bez ulja i brašna. Pijem dosta tečnosti i retko kada večeram. Ako baš ogladnim uveče, pojedem nekoliko belanaca ili kiselu pavlaku sa čija semenkama.

Vanja kaže da joj zbog posla nije bilo lako da drži dijetu.

- Prvih nekoliko dana mi je bilo teško, posle se organizam navikao. Najteže mi je bilo da se odreknem majoneza, obožavam ga! Ne kupujem kaloričnu hranu, jer ako je imam u frižideru, mogu da padnem u iskušenje. Jedino mi je problem što moram da nosim hranu kada idem negde van Srbije da pevam - priča Mijatoviceva i dodaje kako će uskoro stići do željene kilaže:

- Do sada sam smršala sedam kilograma, a želim jos deset. Hoću da izgledam top na venčanju.

Ovo jede Vanja Mijatović

Doručak: Ovsene pahuljice sa voćem

Ručak: Bareno ili grilovano meso sa povrćem

Večera: Kiselo mleko sa čija semekama

Trik savet: Nije svaka dijeta za svakoga dobra, svako treba da osluškuje svoj organizam

BONUS VIDEO:

RECEPT GOTOV ZA PET MINUTA: Napravite posne bisere bez korišćenja šporeta

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".