U toku obe trudnoće zdravlje Kaline Kovačević bilo je pod znakom pitanja. Prvi put nakon što je rodila ćerku Mionu, dobila je sepsu, a potom od ležanja u bolnici i vodu u kuku, zbog čega je iznova morala da uči da hoda.

Drugo glumičino blagosloveno stanje takođe je bilo rizično. Morala je od prvog dana da miruje, a uprkos merama opreza mezimicu Aniku rodila je dva meseca ranije i pravu psihičku torturu proživljavala gledajući je u inkubatoru.

Dosta je u prošlosti Kalina kuburila sa zdravljem, na svu sreću poslednjih godina u velikoj meri se to promenilo. Naučila je kako da pored svega što se oko nje događa i posla kojim se bavi, ostane mentalno zdrava, dok uporedo svoj organizam jača vitaminima i mineralima. Mada joj je imunitet odličan, nije ju zaobišao virus koji vlada, zbog čega je glumica završila u bolesničkoj postelji.

Foto: Printskrin Instagram/kalinakovacevic

 

 

Nedavno se ona odatle oglasila i uputila par reči pratiocima, koji su odmah zaključili da će zdravlje Kaline Kovačević ubrzo ponovo biti dobro, najpre jer ona sve čini da tako bude, sa druge strane jer ima odličnog saveznika koji se od nje ne odvaja.

Foto: Printskrin Instagram/kalinakovacevic

 

 

Ćerka LJiljane Blagojević i Siniše Kovačevića pohvalila se fotografijom na kojoj je glavna zvezda kućni ljubimac, prekrasna crvena pudla.

- Kad si bolestan a ona se ne razdvaja od tebe - napisala je dramska umetnica.

(Story)

BONUS GALERIJA: Slike iz porodičnog doma - Lidija Vukićević, 1989. godine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".